Hos EventPlanners er døren altid...

KONTAKT & FAQ

…åben for en uforpligtende snak. Alle forespørgsler – store som små – er velkomne. Samtlige spørgsmål besvares imødekommende, og vi kan på baggrund af vores erfaring hurtigt få en fornemmelse af, hvad I søger. Møder samt dialog behandles fortroligt og er uforpligtende. Det samme er vores tilbud uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

kontakt

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – Fredag
fra kl.: 09:00 – 17:00

kontakt:

Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk

KONTOR:

EventPlanners ApS
Tuborg Boulevard 12, 3. Sal
2900 Hellerup
CVR: 37104493

FAQ

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne. Møder samt dialog, behandles fortroligt og er uforpligtende. Det samme er vores tilbud uanset type af event. 

EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

Står I selv for størstedelen, men ønsker I hjælp til dele af jeres event, hjælper vi gerne. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Ja. Selvom vores primære kunder er erhvervslivet, er privatpersoner mere end velkomne til at benytte sig af vores tjenester.

Vi elsker at inspirere og ikke mindst motivere mennesker til at få sig en karriere indenfor eventbranchen. Du vil som elev komme med bag kulisserne og opleve leverandørmøder, administrativ planlægning, kundeevents og ikke mindst en masse mennesker.

Når det er sagt, så forventer vores kunder, at vi holder fokus på deres events. Og det gør vi. Hvis det passer ind i vores kalender, og tiden er til det (afhængig af travlhed), hjælper vi gerne med at give dig en oplevelse hos EventPlanners.

En ansøgning skal sendes til praktik@eventplanners.dk

Priser er ikke oplyst, da indhold og omfang er forskelligt fra event til event. Alle vores events og arrangementer er tilpasset hver enkelt kunde ud fra ønsker og budget.

EventPlanners siger aldrig nej til dygtigt og passioneret personale. Hvis du er serviceminded, positiv, fleksibel og kan holde flere bolde i luften, når det går stærkt, og hvis du har den rigtige indstilling, attitude og forstår, at kunden altid kommer først, har du samme DNA som os. Uanset om du søger job som projektleder eller runner, er du altid velkommen til at fremsende en uopfordret ansøgning med dine erhvervserfaringer og uddannelse.

En ansøgning skal sendes til job@eventplanners.dk

Har I et produkt, en lokation, et festlokale, eller noget helt andet, som I mener kunne være interessant for et samarbejde, er I velkomne til at tage kontakt via        e-mail.

E-mailen skal sendes til Info@eventplanners.dk