Corporate Events er en gren af vores events, hvor...

CORPORATE EVENTS

…vi er opmærksomme på, at jeres virksomhed skal repræsenteres eksemplarisk og professionelt. Alt afhængigt af eventet, vil gæsterne være kunder, leverandører og eventuelt jeres egne ansatte. Optimering af kundeforhold, salg og personaletrivsel
er genstand for virksomhedens opmærksomhed. Vi har fokus på det forretningsmæssige, når det er tid til at garantere en positiv helhedsoplevelse med omtanke for virksomhedens renomme og omdømme.

VIP assist

Corporate

Når jeres virksomhed ønsker støtte til en positiv oplevelse for jeres udenlandske gæster, vigtige forretningsforbindelser
eller som assistance ved kundebesøg.

kunde event

Corporate

Giv dine kunder en fremragende oplevelse med et gennemført og inspirerende kunde event. Vi sørger for alt, så du kan holde
fokus på dine kunder og de gode relationer.

FIRMA & FAMILIEDAG

CorporatE

Når jeres virksomhed ønsker at give de yngre og ældre generationer en oplevelse. En dag i deres tegn, med fokus på sjov og glæde.
Alt imens forældrene hygger med.

Kick off

CorporatE

Få jeres ansatte til at rykke tættere sammen med fælles mål og retning. Et Kick Off med inspirerende indhold, er den vindende
måde at få kridtet banen op på.

Messe EVENT

CorporatE

En anledning til at øge kendskabet til jeres produkter blandt potentielle kunder og leverandører. Gør opmærksom på jer selv i
samarbejde med EventPlanners.

RECEPTION

Corporate

En kortvarig sammenkomst, hvor præstationer eller
ansatte hyldes blandt inviterede gæster. En dag med
anerkendelse og fejring.

SEMINAR

Corporate

En hensigt om at dele faglig viden og sammen blive klogere på et specifikt område. Vi er behjælpelige med alle områder
forbundet med jeres seminar. 

FIRMAREJSER

Corporate

Ikke meget slår den anerkendelse, man som ansat modtager, når virksomheden beretter, at det er tid til en fælles udlandsrejse.
Vi har overblikket fra start til slut.

VORES EGEN IDÉ

Corporate

Fremgår et ønsket event ikke af vores sortiment, har I forsat mulighed for at kontakte EventPlanners. Vi lytter gerne til jeres egne
idéer om et corporate event.

VIP assist

Corporate

Når jeres virksomhed ønsker støtte til en positiv oplevelse for jeres udenlandske gæster, vigtige forretningsforbindelser eller som assistance ved kundebesøg.

kunde event

Corporate

Giv dine kunder en fremragende oplevelse med et gennemført og inspirerende kunde event. Vi sørger for alt, så du kan holde fokus på dine kunder og de gode relationer.

FIRMA & FAMILIEDAG

CorporatE

Når jeres virksomhed ønsker at give de yngre og ældre generationer en oplevelse. En dag i deres tegn, med fokus på sjov og glæde. Alt imens forældrene hygger med.

Kick off

CorporatE

Få jeres ansatte til at rykke tættere sammen med fælles mål og retning. Et Kick Off med inspirerende indhold, er den vindende måde at få kridtet banen op på.

Messe EVENT

CorporatE

En anledning til at øge kendskabet til jeres produkter blandt potentielle kunder og leverandører. Gør opmærksom på jer selv i samarbejde med EventPlanners.

RECEPTION

Corporate

En kortvarig sammenkomst, hvor præstationer eller ansatte hyldes blandt inviterede gæster. En dag med anerkendelse og fejring.

SEMINAR

Corporate

En hensigt om at dele faglig viden og sammen blive klogere på et specifikt område. Vi er behjælpelige med alle områder forbundet med jeres seminar.

FIRMAREJSER

Corporate

Ikke meget slår den anerkendelse, man som ansat modtager, når virksomheden beretter, at det er tid til en fælles udlands-rejse. Vi har overblikket fra start til slut.

vores egen idÉ

Corporate

Fremgår et ønsket event ikke af vores sortiment, har I forsat mulighed for at kontakte EventPlanners. Vi lytter gerne til jeres egne idéer om et corporate event.