SEMINAR

Ikke den store forskel, og så alligevel

Den egentlige forskel mellem et seminar og en konference ligger i arbejdsniveaet og intensiteten. Forløbet strækker sig tit over flere dage og vil opleves som mere krævende og dybtgående. Indholdet kan variere men består af elementer som undervisning, gruppearbejde, oplæg, diskussioner og foredrag. Udbyttet opleves tit som større, da deltagerne arbejder mere målrettet og koncentreret under forløbet.

De rigtige rammer

For optimalt udbytte af seminaret skal omgivelserne være de rigtige. Alt efter virksomhedens forestilling om seminaret, kan rammerne gå fra de helt uforstyrrede, med plads til tanker og fordybelse, til storbyen med logistiske fordele og plads til mange deltagere. De rigtige rammer skaber den bedste forudsætning for absorbering af seminarets indhold, og vores erfaring siger os, at deltagerne vil reagere derefter.

Det handler om udbytte

At udelukkende kunne holde fokus på indholdet af jeres seminar er en befrielse for enhver virksomhed. Ingen bekymringer om praktiske og logistiske opgaver, og fokus på udbyttet forbliver førsteprioritet. Vi er med hele vejen og vil indenfor jeres budgetramme sammensætte et fremragende seminar. Alle elementer bliver planlagt til mindste detalje i tæt samarbejde med virksomheden og dennes behov.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar