DEL-KONFERENCE

Jeres konference, med støtte fra EventPlanners

Ved enhver konference kræver alle områder fuld opmærksomhed for et godt resultat. Under del-konference tilbyder EventPlanners sin erfaring og knowhow indenfor alle elementer, som indgår i en konference. Vi støtter op og hjælper til for at sikre virksomhedens deltagerere en positiv oplevelse af jeres konference. En service, hvor virksomheden stadig er tovholdere, men låner en hjælpende hånd.

9 standard elementer

Konferencer er sjældent ens. Indholdet varierer alt efter budskab og virksomheden bag konferencen. Vores erfaring siger os dog, at de samme 9 elementer indgår uafhængigt af hinanden, og at den primære struktur er identisk. I vores afsnit, 9 standard elementer, kan der hentes inspiration til, hvad jeres næste konference kan indeholde.

Vores område, vores ansvar

Når EventPlanners støtter virksomheder i deres arrangementer, overdrages ansvaret ligeledes til os. Det gør det muligt for vores kunde at give slip på eventuelle bekymringer med en viden om, at de overdragede elementer under konferencen er i professionelle hænder. Kunden slipper for forarbejde, planlægning, logistik og afvikling. Det overdragede element er vores ansvar.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar