FIRMA- & FAMILIEDAG

De yngre og ældre generationer

Alle generationer kan begynde at glæde sig, når en virksomhed ønsker at afholde en firma- og familiedag. Begejstringen er ikke til at tage fejl af hos både børn og forældre, når virksomheden vælger at give tilbage til de ansatte og deres børn. En dag med leg og sjov, og som efterfølgende bliver svær at overgå på hvilken som helst lege- eller arbejdsplads.

Hvad er muligt?

Til firma- og familiedage er konceptet enkelt; Det handler om underholdning i forskellige former. Arrangementet kan afvikles på egen matrikel eller på udvalgte lokationer, som passer til virksomhedens ønsker. Et idéudkast kan være en koncert med kendte kunstnere, favoritfigurer fra TV, et tivoli eller måske en zoo i jeres baghave. En forrygende dag uanset valget af begivenhed med familien og kollegaer.

Formålet bag

I hverdagen taler kollegaerne om private begivenheder. De fortæller historier om deres små og teenag-ere, der næsten tager livet af deres forældre. Formålet bag en firma- og familiedag er at styrke sammen-holdet blandt de ansatte og medarbejdernes bånd til virksomheden. Medarbejderne får mulighed for at vise kollegaerne deres familier og får dermed skabt sammenhæng mellem virksomhed og familieliv.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar