Firmafest

Rammerne skal vælges

En firmafest er sjældent en kedelig begivenhed, men først skal rammerne for arrangementet fastlægges. Skal firmafesten afvikles i egne lokaler, i byen eller måske et helt tredje sted? EventPlanners kommer med ideer og muligheder indenfor jeres budgetramme og skaber rammerne efter ønske. Rammerne vil som oftest sættes naturligt af deltagerantallet.

Indhold og type af firmafest

Skal firmafesten være med tema? En sommerfest, gallafest eller måske bare en helt almindelig en af slagsen. Uanset valget, er vigtigheden af god mad, masser drikkelse og muligheden for at svinge træbenet ikke til at tage fejl af. Virksomhedskulturen spiller ofte en rolle for typen af firmafest. Som erfarne festarrangører er vi behjælpelige med alle typer, og vi sørger for at matche forventningerne.

Hvem står for hvad?

EventPlanners er med jer hele vejen fra udvikling af idéer, planlægningen samt afvikling. Som kunde ligger alle endelige beslutninger hos jer med sparring fra professionelle fagfolk. Alle vores events, uanset størrelse, vil altid blive fulgt helt til dørs. Som kunde hos EventPlanners vil I mærke et dedikeret og seriøst team med personlig service fra start til slut.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar