JULEFROKOST

Er du også med i julefrokostudvalget?

De fleste ansatte har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med situationen; At skulle stå for firmaets julefrokost. Et julefrokostudvalg nedsættes, og opgaven skal nu løses i en uoverskuelig skov af tilbud og løfter. I samråd med EventPlanners løser vi opgaven, undgår fælderne og sikrer, at jeres firma får en fantastisk aften, alt imens udvalget hygger med. Naturligvis indenfor aftalte budgetramme.

Ude eller hjemme?

At være velforberedt er altid hensigtsmæssigt, især i forbindelse med firmajulefrokoster. Allerede i begyndelsen af det nye år reduceres udvalget af lokationer og leverandører, og med god grund. Alle virksomheder ønsker den bedst mulige julefrokost, men først og fremmest skal firmaet gøre sig overvejelsen om, hvorvidt den holdes ude eller hjemme?

Vi har prøvet det før

Et stærkt og solidt netværk gør forskel indenfor alle brancher, også vores. EventPlanners benytter sig hyppigt af sine forbindelser for at sikre jeres virksomhed de bedste omgivelser og professionelle ram-mer. Alle vores firmajulefrokoster skræddersyes – ingen halve løsninger. Slip af med jeres bekymringer, og lad EventPlanners hjælpe til med at skabe årets mindeværdige firmajulefrokost, vi har prøvet det før.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar