KUNDE EVENT

De gode relationer

Jeres kunder og samarbejdspartnere handler med jer af en årsag. Jeres ydelser eller produkter virker, og de er tilfredse med jer som leverandører. Men kan det gøres bedre, og kan de gode relationer forstærkes? Med et kunde-event fokuserer man på de enkelte kunder. Man viser sin kunde og leverandør, at deres forretning er påskønnet, og at I som virksomhed sætter pris på samarbejdet.

Hvad er mulighederne?

Alt efter temperament er mulighederne mange for at give sine kunder og leverandører en oplevelse, som huskes. Til stor fornøjelse for gæsterne, har EventPlanners flere gange trukket tæppet væk under deltagerne i samarbejde med vores kunder. Udgangspunktet er at skabe en fornøjelig og underholdende oplevelse for virksomhedens gæster, uanset valg af begivenhed.

En oplevelse der huskes

At skabe værdi for virksomheden er ideen med alle events hos EventPlanners. Give kunder og leverandører en fantastisk oplevelse, som huskes, og skabe grobund for forsat og yderligere forretning. Kunden er i centrum, og relationen mellem virksomhed og de deltagende gæster styrkes yderligere. Det opleves, at et kunde-event starter med håndtryk, og afsluttes med kram.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.    Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar