VORES EGEN IDÉ

Lad os kigge på det

Uanset hvilket ønske I har omkring jeres event, så lad EventPlanners se på det. Vi opmærksomme på, at I har gjort jer en masse tanker om, hvad I godt kunne tænke jer, og der er nu brug for en tovholder til hele eller dele af eventet. Sammen med EventPlanners ser vi nærmere på, hvilke mulighederne der findes, og vi fremlægger vores udkast til opgaven, og hvordan den skulle løses.

Hvad kan lade sig gøre?

Indenfor corporate events er de typiske events, vi løser, dem der er oplistet under kategorien. Det betyder dog ikke, at andre typer af events ikke er velkomne. Vi modtager lejlighedsvis forespørgsler på events, som ikke fremgår af vores sortiment. EventPlanners siger aldrig nej til en dialog omkring en anderledes opgave, så længe vi med sikkerhed ved, at eventet kan løftes til fuld tilfredshed for kunden.

Erfaring og knowhow

Med et arbejdsområde, som årligt berører flere 1.000 mennesker indenfor konferencer, koncernfester eller corporate events, har vi været med til det meste. Det giver os en erfaring og knowhow, som det har taget årtier at opbygge, og et navn og renomme, som vi værner om. Som virksomhed kan I derfor forvente et eventbureau med et dedikeret team, som er rutineret inden for alle aspekter af sin branche.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar