FIRMAREJSER

En oplevelse for livet

Den oplevelse, man som virksomhed vælger at give sine ansatte med en firmarejse, er yderst anbefalelsesværdig. Uanset destinationen, skabes et minde for livet og en oplevelse for den enkelte medarbejder. En enestående måde at styrke fællesskabet og et klart signal om virksomhedens påskønnelse af samarbejdet og af medarbejdernes arbejde.

Det handler om overblik

En erfaren rejsepartner er en ren fornøjelse at benytte for enhver virksomhed. Destinationen for en firmarejse kan være mange forskellige steder, men uanset destinationen er overblikket en vigtig faktor. Tiden bruges sammen, uden bekymring for de mange elementer som skal være på plads før og under firmarejsen. I tæt samarbejde, planlægges rejsen ned til mindste detalje, og vi er med fra start til slut.

Business or pleasure?

Udgangspunktet for firmarejsen er det første virksomheden skal tage stilling til. Skal turen kombineres med fagligt indhold og relevans for jeres arbejde, eller er turen en ren forkælelsesoplevelse for de ansatte? Alt afhængig af virksomhedens tanker sammensætter vi mulighederne og det helt rette prog-ram for rejsen. Uanset indhold, er vores mål for rejsen at sikre en fornøjelig eller faglig oplevelse for alle.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende. 
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar