JUBILÆUM

Et rundt hjørne, en vigtig begivenhed

En begivenhed som et jubilæum er en stor oplevelse for alle virksomheder, uanset størrelse. Om det er et jubilæum med flere hundrede år på bagen eller blot 10, er denne type firmafester en special en af slagsen. Alt efter ønske og budget, finder EventPlanners de rigtige omgivelser og elementer, som passer perfekt til virksomhedens ønsker for, hvordan den store dag skal forløbe.

Hvordan skal det fejres?

En normal firmafest indeholder typisk samme elementer. Et jubilæum er straks noget andet. Virksom-heden skal tage stilling til, hvordan den ønsker at blive fejret, og hvem der skal inviteres. Skal det være eksisterende kunder, åbent hus for alle eller er det de ansatte, som inviteres til fest. Fællesnævneren er anerkendelse, især af de ansatte, som alle udgør en del af denne festlige begivenhed.

Når Jubilæumet overlades i erfarne hænder

Et jubilæum skal huskes som en forrygende oplevelse, hvor alle elementer gik op i en højere enhed. Hos EventPlanners sørger vi for vores del af den målsætning. Med vores erfarne hænder spotter vi hurtigt de områder, som kræver yderligere opmærksomhed, og vi sikrer, at arrangementet forløber som planlagt. Absolut intet overlades til tilfældigheder, hvilket resulterer i en fuldendt oplevelse for alle deltagere.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar