KICK OFF

Fælles mål

I enhver virksomhed er der forskellige arbejdsroller. Dog har alle ansatte den fælles opgave at udføre deres arbejde korrekt og professionelt. Men hvordan gør man det bedst, når medarbejderne skal præsenteres for en ny strategi, et nyt produkt eller nye tiltag i virksomheden? Med et Kick Off indeholdende energi, gejst, sammenhold og inspiration er virksomheden godt på vej mod et fælles mål. 

Alle skal være med

Et godt Kick Off får medarbejderne til at føle, at de ikke blot er et nummer på en lønseddel. Fællesskabet skal fremhæves, og den enkelte medarbejder skal motiveres og begejstres. Lange taler og powerpoints har sjældent gjort den store forskel. Alle skal være med, og medarbejderne skal inden afslutningen af eventet se tiltagene som positive og velkomne.

Så I anbefaler?

Et klart og præcist budskab, der, kombineret med virksomhedens indhold, leveres med underholdende elementer undervejs. Virksomhedskulturen spiller en afgørende rolle under ethvert Kick Off. Det er af afgørende betydning, at alle elementer falder i god jord, og at deltagerne efterfølgende er trygge ved forandringerne og kan mærke et forstærket fællesskab.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar