KOMPLET KONFERENCE

Jeres konference

En komplet konference, der er arrangeret af EventPlanners, har til formål at overlade konferencen i professionelle hænder. Vi indhenter tilbud fra lokationer, forhandler aftaler med leverandører og leverer det bedst mulige resultat. En skræddersyet løsning hvor vi fra start til slut er opmærksomme på jeres ønsker og sammensætter konferencen herefter. Selvsagt indenfor aftale budgetramme.

Hvad skal indgå i konferencen

Med ekspertise i konferencer kan vi hurtigt se, om den røde tråd er til stede. På den måde undgår vi begivenheder, som på papiret virker gode, men i praksis opleves anderledes. Det er vigtigt at sætte sig i deltagernes sted og få kigget grundigt på drejebogen for dagen/dagene. Hvad der skal indgå i jeres konference, kan I finde Inspiration til under vores afsnit, 9 standard elementer

Projektledelse og det praktiske

Teamet, som tilknyttes jeres konference, vil være tilgængeligt før og under afviklingsdagene hele døgnet. Det er rart og tillidsvækkende for arrangøren og deltagerne, at de er i trygge hænder uanset klokkeslæt, især ved deltagelse fra udlandet. Vores dygtige og erfarne personale sørger for, at ingen detaljer bliver overset, og at dagen/dagene får netop den atmosfære, som I efterspørger.

FORESPØRGSLER

Alle forespørgsler – store som små – er velkomne hos EventPlanners. Al dialog behandles fortroligt og er uforpligtende.
Det samme er vores tilbud, uanset type af event. EventPlanners bestræber sig på at besvare alle forespørgsler indenfor 24 timer.

KONTAKT

Mandag – Fredag kl.: 09:00 – 17:00
Tlf.: (+45) 51 95 80 00
E-mail: info@eventplanners.dk 

Personlig (reception)
Tuborg Boulevard 12. 3.sal
2900 Hellerup      

kontakt via FORMUlar